Vaakgestelde Vragen

Hoe kunnen wij jou helpen?

Alvorens ons te contacteren. Kijk eerst eens in de lijst van Vaakgestelde Vragen! Misschien is jouw vraag of probleem reeds beantwoord.

Populaire Vragen

Vragen Appreciatiegeschenken - Algemeen

Ik heb een klacht over mijn bestelling. Wat nu?
Oei, da's vervelend! Stuur even een mailtje via het contactformulier, of bel naar ons nummer: +32 475 96 61 97. Wij helpen je graag met het vinden van een oplossing!
Waar vind ik of wijzig ik mijn accountgegevens?
Het poppetje rechtsboven in beeld opent je profielpagina. Onder 'profiel bewerken' (links) pas je heel gemakkelijk je persoonlijke gegevens aan. Enneh.. hier vind je ook meteen je eerdere bestellingen, facturen, gebruikte adressen terug. Easy!

Vragen Appreciatiegeschenken - Bestellingen

Hoe maak ik een account aan en/of hoe log ik in met mijn account?
Wat leuk dat je een account bij ons wil aanmaken! Dat kan twee dingen betekenen; of je wordt onze ‘Serious Partner’, of je gaat een appreciatiegeschenkbestelling plaatsen voor de medewerker(s). Van beide worden wij blij ... jij ook natuurlijk! Je kan een account aanmaken door te klikken op het poppetje rechtsboven in beeld. Vanuit daar kan je inloggen of een nieuw account aanmaken. Wil je iets uit onze webshop bestellen? Eerst effe inloggen! Dan weten wij zeker waar we jouw bestelling op moeten slaan. De voordelen van bestellen via onze online shop op ‘n rijtje:  
 1. Gelijk bevestiging van je bestelling. Niet meer wachten op een bevestiging via e-mail.
 2. Je bestellingen worden opgeslagen in je account. Da's handig voor herhaalbestellingen.
 3. Statusoverzicht van je bestellingen (mét track & trace).
 4. Overzicht van je bestellingen op één plek.
 5. PDF-facturen downloaden.
Hoe maak ik een bedrijfsaccount aan?
Tof dat je onze appreciatiegeschenken wil bestellen voor je bedrijf. Een (gepersonaliseerd) appreciatiegeschenk van je werkgever, is altijd fijn! Op onze website www.appreciatie.com kan je een account aanmaken. De voordelen van bestellen via onze online shop op een rijtje:
 1. Gelijk bevestiging van je bestelling. Niet meer wachten op een bevestiging via e-mail.
 2. Je bestellingen worden opgeslagen in je account. Da's handig voor herhaalbestellingen.
 3. Statusoverzicht van je bestellingen (mét track & trace).
 4. Overzicht van je bestellingen op één plek.
 5. PDF-facturen downloaden.
Let op: de levering van gepersonaliseerde bestellingen kunnen enkele weken in beslag nemen afhankelijk van het gekozen geschenk en de complexiteit om het logo erop te drukken. High five!
Ik wil mijn bestelling wijzigen of annuleren?
Oeps, foutje! Kan gebeuren natuurlijk. Je kan ons het beste effe bellen op het nummer: +32 475 96 61 97. Hou je ordernummer bij de hand, deze begint met 'VW..' gevolgd door 6 cijfers. Liever een mailtje? Dat kan ook! Deze mag naar: ilse@louisefernand.com. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Het Appreciatie Team is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00u - 19:00u.
Hoe bestel ik een gepersonaliseerd appreciatiegeschenk?
Leuk dat je een gepersonaliseerd appreciatiegeschenk met je eigen bedrijfslogo wil bestellen! Gepersonaliseerde appreciatiegeschenken dienen steeds per e-mail ilse@louisefernand.com aangevraagd te worden. Wij contacteren je vervolgens om de details te bespreken en een op maat gemaakte offerte op te maken. Na goedkeuring van de proefdruk gaan wij aan de slag en zorgen voor een zo snel mogelijke levering. Wohh!

Vragen Appreciatiegeschenken - Betalingen

Zijn de prijzen op de webshop inclusief of exclusief BTW?
Ja, alle prijzen die op onze site vermeld worden zijn inclusief BTW, volgens het Belgische tarief. De doorberekende BTW bedragen worden op onze facturen gespecificeerd.
Oepsie! De verkeerde naam staat op mijn factuur. En nu?
Oh jeej, dat kan gebeuren natuurlijk. Stuur je de juiste naam plus 'het bijbehorende order- of factuurnummer even naar ilse@louisefernand.com? Dan passen we het voor je aan. Maarreh.. wel effe extra goed op letten de volgende keer hè. Heb je 'n consumentenaccount aangemaakt, maar plaats je een zakelijke bestelling? Dan komt jouw naam automatisch op de factuur te staan. We kunnen je consumenten account omzetten naar een zakelijk account. Hiervoor ontvangen we graag alle bedrijfsgegevens in een mail naar ilse@louisefernand.com. Zo gepiept.
Wat zijn de betalingsmogelijkheden op de webshop?
Wij accepteren Maestro debet kaarten, Mastercard en Visa kredietkaarten. Wij verzenden geen pakketten onder rembours. Mocht je niet in het bezit zijn van een kredietkaart of internetbankieren dan kan je ons bellen op +32 475 96 61 97 of een e-mail sturen naar ilse@louisefernand.com om te kijken hoe wij je verder kunnen helpen. Hou er wel rekening mee dat een andere betalingswijze meer tijd vergt. Wohh!
Hoe gaat de betaling?
De Appreciatie webwinkel werkt met de beveiligde betalingsomgeving van Mollie. Tijdens het afrekenproces word je in verschillende stappen hier doorheen geleid.
Hoe garanderen jullie de veiligheid van de betaling?
De pagina waarop je je aankopen verricht is van Mollie, een erkende betalingsinstelling. Wij houden geen kredietkaartgegevens bij. Goed hé. De veiligheid van je betalingen is voor Mollie een voortdurende zorg. Een team van specialisten houdt zich doorlopend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelen in dit domein, om je een veilige en betrouwbare dienst te leveren. Voor meer informatie, lees verder op de website van Mollie onze betalingsleverancier.

Vragen Appreciatiegeschenken - Fiscaliteit

Hoeveel mag ik een werknemer jaarlijks cadeau geven?
Werkgevers kunnen tot 40€ per jaar onder de vorm van een geschenk aanbieden aan hun personeel. Dit bedrag is vrijgesteld van loonbelasting! Via de website van de FOD-financiën kan je te allen tijde de verschillende fiscale voordelen opzoeken. Let op deze voordelen gelden enkel in België. Raadpleeg altijd je accountant voor eventuele wijzigingen in de wetgeving. Dit bedrag is vrijgesteld van RSZ  en 100% aftrekbaar door de werkgever.
Kunnen ook hogere bedragen dan 40€ als geschenk gegeven worden?
De Belgische fiscus heeft de maximum bedragen van cadeaus die belastingvrij aan personeel kunnen worden gegeven verhoogd. Op deze bedragen dienen geen sociale zekerheidsbijdragen betaald te worden door de werkgever. De kosten zijn volledig aftrekbaar van de vennootschapsbelasting. Samengevat: kan de werkgever  op welbepaalde momenten een belastingvrij cadeau geven aan een werknemer. Dit cadeau is voor de werkgever volledig fiscaal aftrekbaar.

Vragen Appreciatiegeschenken - Retouren

Hoe krijg ik mijn geld terug?
Het geld zal binnen 14-30 dagen teruggestort worden op de rekening die je hebt gebruikt bij de betaling. Opgelet gepersonaliseerde goederen worden niet teruggenomen, tenzij ze zichtbare productie- of fabricagefouten hebben.
Wat is jullie retourbeleid?
Wanneer je om welke reden dan ook ontevreden bent over sommige of alle goederen die je ontvangen heeft, kun je ze binnen 14 dagen na ontvangst, terugsturen naar Appreciatie.com. Neem alstublieft contact met ons op per email: ilse@louisefernand.com. Stuur je goederen terug naar Appreciatie.com Neerstraat 56 B-2812 Muizen (Mechelen). Wij raden je aan om de goederen met verzendbewijs terug te sturen. De retour verzendkosten zijn voor jouw rekening.

Vragen Appreciatiegeschenken - Verzendingen

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
Je kan natuurlijk niet wachten tot jij je appreciatiegeschenk met een smak op de deurmat van je werknemer kan laten vallen of op het bureau van je collega kan leggen! Begrijpen wij. Daarom doen wij er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Benieuwd wanneer jouw bestelling geleverd wordt? We hanteren twee verschillende levertijden:
 • Onze producten op voorraad heb je al binnen een werkdag als deze voor 12:00 uur besteld zijn!
 • Je gepersonaliseerde appreciatiegeschenken hebben langere leveringstermijnen.
Zodra je appreciatiegeschenk verstuurd is, ontvang je een track & trace linkje in je mailbox. Hou deze dus goed in de gaten om te weten of jouw geschenk al onderweg is. Je kan de status van je bestelling ook altijd terugvinden onder 'mijn bestellingen' in je account. Hoppa! Enneh.. doe je twee bestellingen met twee verschillende levertijden? Dan kan het dus zo zijn dat je ook twee pakketjes van ons ontvangt.
Wat zijn de verzendingskosten?
Voor individuele bestellingen wordt een vaste leveringskost van 10€ incl. btw aangerekend.  Voor grote groepsbestellingen worden geen leveringskosten aangerekend (= gratis). Let op: het btw-tarief van de verzendingskosten is gelijk aan dat van de gekozen producten.
Verzenden jullie ook naar het buitenland?
Onze appreciatiegeschenken bezorgen wij enkel en alleen nog binnen België. Want wij vinden het belangrijk dat jij preciés weet waar en wanneer onze geschenken geleverd kunnen worden. We willen kunnen garanderen dat jouw appreciatiegeschenken op tijd bij jou op kantoor of bij de werknemers thuis geleverd worden. Maarreh.. niet getreurd! Onze appreciatiegeschenken kunnen in de toekomst op steeds meer plekken verdeeld worden. Rome is ook niet op 1 dag gebouwd!
Onze Chatfunctie is binnenkort actief via Messenger.
Je kan ons altijd bereiken via e-mail! Wij doen ons best om zo snel mogelijk te antwoorden binnen een termijn van 1 werkdag.
Gedurende de weekdagen kan je ons bellen tijdens de normale kantooruren op het nummer +32 477 87 25 93.
X

Product categorieën